Alkoss egy világot

Alkoss egy világot

Csoportok

2016. április 24. - SL4WTE12

 

Pogány horda: Ha valamihez hasonlítani kellene őket, akkor a betyárokhoz és a vikingekhez lehetne. A Nagy Pusztaság az otthonuk, a csoport törvényen kívül áll, folyton körbejárják a hatalmas területet, fosztogatnak, rabolnak, viszont mindig van egy állandó táborhelyük - esetenként több. A teljes szabadság hívei, sokuk a törvény elől menekül. Ha kell könyörtelenek és eltántoríthatatlanok, de nem tűrik meg a gonoszságot és a céltalan kegyetlenkedést. A legtöbb embernek nem többek szedett-vedett haramiák, nagyon rossz a hírnevük.

A változás arcai: Titkos csoport, amely kilenc vezetővel rendelkezik. Valamennyi hatalommal, befolyással rendelkező illetők csoportja, akik a kulisszák mögül igyekeznek arra terelni az események folyását, amerre nekik a legkedvezőbb. Gyűléseiken mindenki álarcot visel, a vezetők félelmetes, különböző maszkokat, míg a többiek, akiket sokszor a "Változás öklei" névvel illetnek, egyszerű, díszítéstől mentes álarcot és fekete köpenyt hordanak.

A "változás öklei" egy ökölbe szorított kéz szimbólummal ellátott ékszert hordanak a mindennapokban, gyűrű, nyaklánc, karkötő vagy fülbevaló kiegészítőjeként.

Farkasok: Az északi király különleges harcosai, az uralkodó testőrsége is tőlük kerül ki. Olyanok, mint a vadászkutyák, a szolgálatnak élnek, hűen követik a parancsokat, és mindent megtesznek a sikeres teljesítés érdekében. 
Páncéljukat - amelynek mellrészére farkasfejet mázolnak - farkasbundával egészítik ki, sokszor meghagyva a fejrészt. Hajukat leborotválják, vagy körülbelül 10 cm-es, tarkóig érő taréjban hordják. Fejszével, pöröllyel, pallossal harcolnak.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alkossegyvilagot.blog.hu/api/trackback/id/tr448658544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása