Alkoss egy világot

Alkoss egy világot

Karakterek

2016. április 24. - SL4WTE12

 Elion: A harmincas éveiben járó nő. Tanult, művelt kardforgató, aki szorgalmával és leleményességével került olyan magasra, hogy a déli udvar fontos személyévé váljon. Barna haját előszeretettel fonja dupla fonásba, vagy egy oldalra. Arca kissé háromszögletű, szeme gesztenyebarna, fürkésző, orra leheletnyit ferde, picit görbül – sérüléstől -, ajka közepesen telt.
Átlagos magasságú, edzett nő, jó fizikummal.
Előszeretettel hord fekete bőr vértet, amely nem gátolja a mozgásban. Rövid kard, egy kisebb fokos és egy tőr teszik ki a fegyvereit.

Alton: A király fia. Fekete hajú, magas, erős férfi, aki szereti felhívni magára a figyelmet, folyton nyughatatlan, szinte kényszeresen akar bizonyítani, mintha mindenki őt akarná vizsgáztatni. Nem veti meg a drága holmikat, ugyanakkor nem csinál magából majmot. Előszeretettel harcol pallossal, dárdával.

Erodin: Ő a déli uralkodó, hetvenes éveinek végén jár, még ereje teljében van. A háborúskodások miatt óvatos és megfontolt ember. Mindig vastag köpenyben és hosszú kardjával az oldalán jár. Koronája olyan, mintha egy madár ölelő mozdulatot tenne a szárnyaival.

Dalton: A király segédje, magas, átlagos testalkató, az évek viszont keményre edzették testileg és lelkileg is. Egészséges nagyravágyás van benne, ami a könyvben átcsap a ló túloldalára. Realista, és gyors észjárású. Mindig az egyenruháját – fekete és kék színekkel tarkított bőr tunika, csizmával – és hosszú kardját hordja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alkossegyvilagot.blog.hu/api/trackback/id/tr618658538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása