Alkoss egy világot

Alkoss egy világot

Szörnyek

2016. április 24. - SL4WTE12

Sárkánygyíkok: 5-8 méter hosszú amelyek nem képesek repülni – óriási varánuszhoz hasonlatosak.

Sárkányok: Még nem jelentek meg semmilyen formában a világban, nem biztos ,hogy bekerülnek. Ha igen, akkor 8-10 méter hosszú, röpképes egyedek lesznek, amelyek nem képesek tüzet okádni, rövid nyakuk, és erős, fogásra alkalmas mellső végtagjuk van.

Hegyi troll: 5-6 méter magas, szürkés, durva bőrű, fején szarvval, amely változatos formában nő.

Suttogó: 60-80 centiméter magas, gyors, kis gnómokhoz hasonló, vékony teremtmények, amelyek nagyon rosszul látnak, főként éjszaka jönnek elő, és folyton mozog, tikkel a fejük. Mindig csapatban vannak, és folyton sajátos suttogó, elfojtott beszéddel kommunikálnak a saját nyelvükön – innen a nevük. Fakószürke, és zöldes árnyalatúak, a testük csupasz, csak a fejük tetejéről a hátuk aljáig húzódik egy durva szőrű taraj.

A démoni aktivitás fontos része a mágiának. A démonok vagy hatalmas, torz szörnyek, amelyeket irányítanak – nincs túl sok szellemi képességük, pusztításra vannak. Élő, gyomorforgató rémálmok. Alakjuk változatos, de megfigyelhető, hogy olyanok ,mint egy elkorcsosult nagyobb testű állat, illetve sokszor mintha többfélét kereszteztek volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://alkossegyvilagot.blog.hu/api/trackback/id/tr108658532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása